ОСТАННІ НОВИНИ

Міський голова Львова висловив співчуття меру Дніпропетровська

Львівський портал

|

 Міський голова Львова Андрій Садовий висловив співчуття меру Дніпропетровська Івану Кулініченку у зв`язку з загибеллю людей під час пожежі в залі гральних автоматів, повідомляє прес-служба міської ради.

Мер Львова також зазначив, що реакція центральних органів влади на діяльність грального бізнесу є хоч і доречна але дуже запізніла: «Дуже прикро, що на всі наші звернення до Києва з вимогою втрутитись в поширення цієї зарази по Україні ніхто не реагував. Зараз кажуть, що нарешті прийшов час навести порядок в цій сфері. Панове, час прийшов уже давно! Невже ніхто раніше не помічав, що це хвороба, яка роз`їдає тіло української нації? Невже ніхто не бачив тих трагедій, які залежність від автоматів приносила в сім`ї? Невже треба було чекати на біду, щоб мати привід? Я дуже сподіваюсь, що ці слова які ми зараз чуємо від керівництва держави – це не просто спроби заробити бали на трагедії, а реальне усвідомлення масштабів біди».

У ніч на четвер у Дніпропетровську в залі ігрових автоматів відбулася пожежа. Загинули 10 осіб, у тому числі три співробітники закладу, 11 потерпілих були госпіталізовані. За попередніми даними, причиною пожежі стало загоряння ігрового автомата.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *