ОСТАННІ НОВИНИ

Кабмін доручив припинити дію ліцензій гральних закладів на місяць

Львівський портал

|

Кабмін своїм розпорядженням дав дорученням Міністерству фінансів та місцевим органам влади призупинити дію ліцензій гральних закладів на 1 місяць, починаючи з 8 травня. Таке рішення було ухвалене сьогодні на позачерговому засіданні уряду.

За словами прем`єр-міністра України Юлії Тимошенко, за цей час Держгірпромнагляд, МНС та інші контролюючі органи мають провести перевірку всіх гральних закладах.

Вона також додала, що Міністерство палива та енергетики має перевірити використання електромереж у гральних закладах. Вона наголосила, що необхідно перевірити дотримання санітарних норм у гральних закладах – один гральний автомат має розташовуватися на площі 6 кв м.

За її словами уряд доручив обласним держаним адміністраціям з`ясувати, де гральні заклади розташовані в житлових будинках.

"Дати доручення главам обласних державних адміністрацій реагувати на це. Закривати найжорсткішим чином", – підкреслила Ю.Тимошенко.

МВС має перевірити, щоб усі гральні заклади, ліцензії яких будуть призупинені, у цей період не працювали. За словами глави уряду, необхідно позбавляти ліцензій і не видавати їх повторно тим гральним закладам, які не виконують приписи контролюючих органів після того, як такі приписи були винесені.

Видавати ліцензію необхідно кожному гральну закладу окремо, а не мережі закладів.

РБК-Україна

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *