ОСТАННІ НОВИНИ

Львівська облрада розгляне входження комунального майна в статутний фонд Народної команди «ФК «Карпати»

Львівський портал

|

На наступній сесії Львівської обласної ради депутати розглянуть питання входження комунального майна в статутний фонд Народної команди «ФК «Карпати». Про це сьогодні під час прес-конференції повідомив голова облради Мирослав Сеник.

За його словами, звернення щодо визначення об’єктів ще місяць тому було направлено на розгляд комісії комунального майна, однак його з невідомих причин не розглянули.

«На жаль комісія на сьогодні це звернення не розглянула, хоча пройшов вже місяць. Тому я маю повне право носити такий проект рішення на розгляд ради», – зазначив М. Сеник.

На запитання журналістів, чи має М. Сеник намір купляти акції ТзОВ  Народна команда «ФК «Карпати» відповів, що на даний час немає вільних коштів. «Хоча потім можуть зявитись», додав він. Раніше про наміри купити акції вже повідомляв голова львівської облдержадміністрації Микола Кміть.

Нагадаємо: 18 березня почесний президент ФК «Карпати» Петро Димінський, міський голова Львова Андрій Садовий, голова Львівської облради Мирослав Сеник та голова Львівської ОДА Микола Кміть підписали Меморандум про наміри та спільні дії щодо створення ТзОВ «Народна команда «ФК «Карпати».

Як йдеться у меморандумі, «Народну команду «ФК «Карпати» створять з метою подальшого розвитку та популяризації футболу; для належної підготовки та проведення фінальної частини «Євро-2012» і будівництва для цього стадіону по вул. Стрийській – кільцевій дорозі у Львові.

ТзОВ «КПФ «Карпати», Львівська міськрада та Львівська облрада, прийнявши відповідні рішення на сесіях, мають виступити засновниками ТзОВ.

При цьому ФК «Карпати» має внести у статутний фонд ТзОВ майно, сукупні валові активи, а також, у тому числі через залучення третіх осіб, кошти у розмірі 609 млн грн для будівництва стадіону.

Львівська міськрада попередньо розглядає можливість внесення до статутного фонду ТзОВ об’єкти нерухомого майна стадіону «Україна», готелів «Львів» та «Гранд-Готель», нежитлові приміщення площею 293,1 кв м на пл. Міцкевича, 6/7 та 4 земельні ділянки: площею 17 га та 2,002 га по вул. Липова Алея (біля стадіону «Україна»), площею 1,8194 га по вул. Б. Януша, 1 (стадіон «Прогрес») та земельну ділянку по вул. Стрийська – кільцева дорога (за певних обставин).

Львівська облрада розгляне питання про внесення до статутного фонду товариства: право на користування нежитловими приміщеннями площею 228,2 кв м на вул. Винниченка, 14–16; нежитлові приміщення на вул. Вороного, 3 та об’єкти колишнього військового містечка в с. Райлів, Стрийського району, які розташовані на ділянці площею 11 га.

Функції голови Львівської ОДА Миколи Кметя за меморандумом такі: він має «організаційно сприяти сторонам у досягненні поставленої мети».

Вартість внесків у статутний фонд ТзОВ «Народна команда «ФК «Карпати» визначатимуть незалежні експерти.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *