ОСТАННІ НОВИНИ

Слід провести спільну нараду для врегулювання проблемп МАФів - Бащук

Львівський портал

|

 Для вирішення проблем з документами для МАФів слід провести спільну нараду представників МАФів, міської ради і «Львівобленерго», вважає , депутат ЛМР, член комісії член комісії архітектури, містобудування та охорони історичного середовища Сергій Бащук.

За словами депутата, власники МАФів скаржаться, що не можуть вчасно укласти договорів оренди на землю, котрі від них вимагає Львівобленерго,бо на заваді стоїть бюрократія. Цю проблему спільно з підприємцями повинні вирішувати міська рада та енергетики, переконаний член комісії член комісії архітектури, містобудування та охорони історичного середовища Сергій Бащук.

«У нас на комісії у були підприємці, котрі нарікали, що міська влада пише листи, в котрих вимагає від Львівобленерго відмикати електрику. Це, ніби-то робиться в контексті боротьби із малими архітектурними формами. Хочу нагадати – є прийнята ухвала ЛМР по МАФах. Вона діє, однак підприємці не можуть вчасно впорядкувати інші документи, бо на це потрібно багато часу. В нас бюрократія розвинена настільки, що цей процес може тривати до 8-ми місяців. І тому нема договорів оренди земельних ділянок, які є обов`язковими при укладанні договорів на постачання електричної енергії», – заначив С. Бащук.

На переконання депутата, вихід із ситуації можна знайти, провівши спільну нараду представників Львівобленерго, Львівської міської ради та МАФів.

«У діалозі можна вирішити як вийти з цієї ситуації. Наскільки мені відомо, підприємці готові до нього. І мерія також мусить піти назустріч. Я вважаю, що ставлення нашого міського голови і деяких чиновників до МАФів є дещо гіперболізоване. Складається таке враження, що ця проблема мало не єдина в місті».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *