ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині введено особливий режим організації держнагляду на підприємствах, пов`язаних із використанням газу

Львівський портал

|

З 12 травня 2009 року на Львівщині вводиться особливий режим організації державного нагляду за суб`єктами господарювання, які виконують роботи з проектування, будівництва, ремонту, технічного обслуговування димових і вентиляційних каналів житлових і громадських будинків, пов`язаних з використанням газу, проводять технічний нагляд за їх будівництвом, утриманням і технічним обслуговуванням та приймають в експлуатацію.

Про це повідомив прес-секретар територіального управляння Держгірпромнагляду по Львівській області Микола Гуцуляк.

Як повідомив заступник начальника територіального управляння Держгірпромнагляду по Львівській області Ігор Терех, особливий режим вводиться у зв`язку із зростанням кількості аварій, пов`язаних з використанням газу в побуті, що сталися в Україні у першому кварталі 2009 року. Заходи проводяться територіальним управлінням відповідно до "Методики запровадження в системі Держгірпромнагляду особливого режиму організації державного нагляду", затвердженої наказом Держгірпромнагляду від 26.04.2007 р. № 87.

При виявленні порушень нормативно-правових актів з охорони праці та промислової безпеки Держгірпромнагляд Львівщини буде призупиняти виконання робіт та експлуатацію об`єктів, посадових осіб, що допустили порушення, притягати винних до адміністративної відповідальності.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *