ОСТАННІ НОВИНИ

З початку року у Львові демонтовано 176 рекламоносіїв

Львівський портал

|

Працівники КП «Адміністративно-технічне управління» з початку року демонтували 176 різноформатних рекламних конструкцій, серед яких банери, вивішені на фасадах будинків, щити, що стоять окремо, рекламні вивіски.  Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Зовнішня реклама має розміщуватися виключно на підставі дозволу, виданого виконавчим комітетом Львівської міської ради, незалежно від місця розташування рекламного засобу: на комунальному, державному чи  приватному майні.

Так з початку року по м. Львову було видано 64 дозволи на розміщення засобів зовнішньої реклами. Санкціоноване і законне розміщення рекламних засобів сприятиме впорядкуванню стану зовнішньої реклами у місті та  поповненню міського бюджету коштами від рекламорозповсюджувачів.

Нагадаємо, що за самовільне розміщення зовнішньої реклами в недозволених місцях, власників рекламних конструкцій чекають штрафні санкції: по 50 гривень за кожен день самовільного встановлення рекламної конструкції (при наявності договору з робочим органом КП „Адміністративно-технічне управління") та штраф за порушення закону „Про рекламу", за постановою Управління у справах захисту прав споживачів. Крім того, сама самовільно встановлена конструкція підлягатиме демонтажу за кошти власника.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *