ОСТАННІ НОВИНИ

Галина Юрків хоче знати, хто поцупив її картку і коли вона отримає нову

Львівський портал

|

Депутат Львівської облради від БЮТ Галина Юрків хоче знати від голови Львівської облради Мирослава Сеника відповідь на два запитання, хто поцупив її картку для голосування і коли вона зможе отримати нову. Про це йдеться у повідомленні прес-служби БЮТ у Львівській області.

«Від Мирослава Сеника я хочу знати дві речі: хто в залі облради поцупив мою картку для голосування, та коли він надасть мені дублікат картки? Або в іншому випадку: чи готовий він нести відповідальність за вчинення перешкод мені, як депутату, у виконанні моїх депутатських обов`язків, не ховаючись за спини різних комісій», – сказала Г.Юрків.

Що ж до колізій, які, на думку Мирослава Сеника, існують в законах, то Г.Юрків вважає, що це проблема не голови обласної ради, а судів і виборчих комісій.

«Кому бути депутатом визначають виборці, а також партії чи блоки, які пропонують кандидатів у депутати. Їм же і приймати рішення кому не бути депутатом. Очевидно, що в Блоці Костенка-Плюща, кандидатом в депутати від якого я була, склалась ситуація, коли Блок фактично припинив своє існування. Керівники ж цього Блоку думають не над реалізацією програмових принципів та передвиборчих обіцянок, а над тим, як стати депутатами на чергових виборах. Тому надати рішення про моє відкликання вищим керівним органом Блоку до Львівської обласної ТВК вони не можуть» – підкреслила Г.Юрків.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *