ОСТАННІ НОВИНИ

Екологічна комісія облради проведе розширене засідання щодо розвитку Східниці

Львівський портал

|

Постійна комісія Львівської обласної ради з питань екології, природних ресурсів та рекреації на своєму засіданні розглянула питання щодо подальшого розвитку курорту Східниця. Про це повідомляє прес-служба Львівської обласної ради.

Для збереження й подальшого освоєння унікального родовища Східницьких мінеральних вод депутати вирішили провести розширене засідання комісії. На нього будуть запрошені представники управління охорони навколишнього природного середовища у Львівській області, головного управління охорони здоров’я ЛОДА, головного управління економіки ЛОДА та управління культури і туризму ЛОДА.

Члени постійної комісії з питань екології, природних ресурсів та рекреації також розглянули і підтримали звернення голови Кам’янко-Бузької районної державної адміністрації Ярослава Янишина про виділення коштів на придбання контейнерів євростандарту для збору твердих побутових відходів на території Кам’янко-Бузького району.

Також на засіданні було розглянуто запрошення Міністерства промислової політики України взяти участь у науково-технічній конференції „Поводження з промисловими та побутовими відходами. Проблеми і рішення”.

             

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *