ОСТАННІ НОВИНИ

Львівська міська рада впроваджує систему управління якістю ISO-9001

Львівський портал

|

У Львівській міській раді розпочали процес впровадження системи управління якістю ISO 9001:2008. Мета цього проекту – спростити процедури міської ради та зробити їх більш прозорими для мешканців. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Посадовці сподіваються, що нова система допоможе розробити чіткі алгоритми та інструкції для найважливіших процедур міської ради та для послуг мешканцям. Основна суть цього проекту – це аналіз процедур, які відбуваються у міській раді і основних послуг для мешканців. За результатами цього аналізу заплановано чітко розмежувати обов`язки та відповідальності працівників міської ради та, як наслідок, підвищення продуктивності їх роботи; визначення процесу взаємодії між структурними підрозділами; сприяння повному і раціональному використанню наявних ресурсів; скорочення термінів проходження документів; підвищення ефективності використання бюджетних коштів; розбудова задовільного механізму внутрішньої та зовнішньої комунікації.

Підготовка по запровадженню системи управління якістю ISO 9001:2008 триватиме близько 12 місяців. Наступним кроком стане проведення зовнішнього незалежного аудиту та отримання міжнародного сертифікату відповідності системі управління якістю ISO 9001:2008.

Допомогу Львівській міській раді у підготовці з упровадження системи управління якістю ISO 9001:2008 надають консультанти, які мають досвід роботи з органами місцевого самоврядування у Польщі та в Україні. Цього тижня у Ратуші працює група консультантів, які проводять вступний аналіз стану справ у Львівській міській раді.

Координує процес провадження системи ISO у Львівській міській раді управління внутрішньої політики департаменту «Адміністрація міського голови».

ISO – Міжнародна організація стандартизації, яка є найбільшою у світі інституцією, що займається стандартами. Офіційно організація ISO розпочала свою діяльність 23 лютого 1947р. Сьогодні ISO – це мережа інституцій з питань стандартизації з Головним управлінням у Женеві (Швейцарія). Стандарти ISO – це механізм, який робить можливим постійне вдосконалення функціонування установи передовсім стосовно мешканців, які користуються її послугами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *