ОСТАННІ НОВИНИ

Депутати Бас та Кардашевський готові до бою за звання абсолютного чемпіона Львівської міськради

Львівський портал

|

7 травня в межах святкування Дня Львова пройде Молодіжний фестиваль єдиноборств "Золотий Лев" під гаслом "Бойові мистецтва проти злочинності та наркоманії".

"Мета фестивалю – профілактична робота з наркоманією та злочинністю в молодіжному середовищі шляхом залучення дітей до занять спортом, виховання дітей у дусі патріотизму та їх підготовки до гідного дорослого життя. Особливо зараз це стосується важливої проблеми запобіганню продажу тютюну та алкоголю (пива) неповнолітнім", – зазначив під час прес-конференції президент Львівської молодіжної асоціації кік-боксингу Юрій Кардашевський.

У межах фестивалю відбудеться благочинна акція "Від серця до серця", під час якої пройде бій з боксу "білих комірців" за звання абсолютного чемпіона Львівської міської ради між депутатами Юрієм Кардашевським та Олегом Басом. Ставки поєдинку буде витрачено на медичне обладнання для дітей з вадами зору.

Щодо самого бою, Ю.Кардашевський зазначив, що "такий турнір проводиться для того, щоб прийшло багато гостей". "Не подумайте, що бою не буде, бій обов’язково відбудеться. Перед боєм відбудеться фотосесія, як і перед іншими поєдинками. Переможець обов’язково буде виявлений, і обов’язково буде пояс. Наш бій – один з інформаційних приводів, щоб більше зацікавити громадськість", – зазначив президент Львівської молодіжної асоціації кік-боксингу Юрій Кардашевський.

Присутній на прес-конференції начальник управляння сім`ї молоді та спорту Юрій Наконечний схвалив таку ініціативу депутатів, зазначивши, що такий бій між депутатами проводиться чи не вперше в Україні. "Ця подія виявила неабияке зацікавлення в Києві. Нам телефонують, цікавляться, як саме буде проходити бій", – зазначив Юрій Наконечний.
Родзинкою вечора буде бій за титул чемпіона міста Львова, однак, хто саме битиметься за звання організатори – поки що не розголошують.

Зазначимо, що поєдинок відбудеться 7 травня у розважальному центрі "Міленіум" о 18.00.
За інформацією ZAXID.NET

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *