ОСТАННІ НОВИНИ

Мінтрансзв’язку оголосило конкурс на посаду гендиректора ДАП «Львівські авіалінії»

Львівський портал

|

Міністерство транспорту та зв’язку України відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 03.09.2008 № 777 оголошує конкурс на заміщення вакантної посади генерального директора державного авіаційного підприємства «Львівські авіалінії». Про це повідомляється на офіційному сайті міністерства.

Претендент на зазначену посаду повинен мати повну вищу освіту авіаційного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра або спеціаліста та стаж роботи за професіями керівників нижчого рівня на авіаційному транспорті (авіаційних компаній) не менше 5 років.

Усі бажаючі взяти участь у конкурсі мають відправити заяву на ім’я Голови конкурсної Комісії з особистими відомостями (прізвище, ім’я та по батькові, місце проживання, контактний телефон). Серед обов’язкових документів також необхідно надати заповнений особовий листок з обліку кадрів; автобіографію; біографічну довідку; копію паспорта; довідку про відсутність або наявність у особи судимості; медичну довідку про стан здоров’я та належним чином засвідчені копії документів про освіту, підвищення кваліфікації; трудової книжки; рекомендації та інші документи на розсуд претендента.
Кінцевий строк подання заяви на участь у конкурсному відборі та інших необхідних документів 30 травня 2009 року.

Місце проведення конкурсного відбору: Міністерство транспорту та зв’язку України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *