ОСТАННІ НОВИНИ

Керівники шахт Львівщини звітуватимуть в Кабміні щодо виплати заробітної плати

Львівський портал

|

Міністерство вугільної промисловості почав персонально заслуховувати кожного керівника державних шахт з питання стану виплати заробітної плати. Про це повідомляє Урядовий портал.

За його словами заступника Міністра вугільної промисловості Анатолія Корзуна, звіти прийматиме особисто Міністр вугільної промисловості разом з керівниками профільних напрямів. „Коштів ними (підприємствами вугільної галузі) було отримано від господарської діяльності і за рахунок підтримки з державного бюджету цілком достатньо для виплати всіх платежів, пов’язаних з виплатою заробітної плати” – зазначив Анатолій Корзун.

Заступник Міністра вугільної промисловості продемонстрував листи за підписами керівників державних підприємств та керівників профспілкових організацій, які свідчать про відсутність заборгованості з виплати зарплати шахтарям.

У свою чергу, Генеральний директор ДП „Вугілля України” Олег Погодін повідомив, що у квітні державні шахти реалізували всю свою продукцію. «Всі шахтарі всіх державних підприємств вуглевидобувної галузі отримали заробітну плату не тільки за рахунок бюджету, а й за рахунок коштів за реалізацію” – зазначив О. Погодін.  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *