ОСТАННІ НОВИНИ

Комуністи зібрали на мітинг у Львові понад 100 прихильників

Львівський портал

|

Понад сто осіб зібралися сьогодні на мітинг, що його проводили обласні організації КПУ та ПСПУ з нагоди міжнародного дня солідарності трудящих.

На площі перед пам`ятником на вулиці Стрийській учасники мітингу тримали плакати "Ні американській окупації України! НАТО – геть!" , "Геть Ющенка та олігархів!" та "Хай живе перше травня – день міжнародної солідарності трудящих!". На цими лозунгами майоріло кілька прапорів КПУ та ПСПУ.

Лідер львівських комуністів Олександр Калинюк заявив, що перше травня – це передовсім день протесту проти дій чинної влади, яка не захищає інтереси трудового народу, а лише інтереси олігархів. Відтак він закликав присутніх боротися з владою за свої права і на наступних виборах голосувати за покликом серця.

У цей час до площі підійшло кілька противників лівих з гаслом "Комуністи Укаїни – кати душогуби, агенти Москви". Слово Україна було написано з помилкою – бракувало букви "р", однак це не завадило їм прикути на якийсь час увагу як журналістів, так і правоохоронців. Останні оточили антикомуністичний десант з усіх боків і намагалися спасенними розмовами переконати, що не варто вдаватися до бучі. Але далі словесних перепалок справа не пішла і далі мітинг точився своєю колією. Щоправда, живий струмінь вніс останній оратор з імпровізованої трибуни, який більше звертався до опонентів і закликав їх об`єднати зусилля лівих і правих для боротьби з олігархами, які захопили владу в Україні. Однак розуміння серед опонентів він не знайшов, відтак мітинг якось зів`яв і закінчився закликом прийти 9 травня на Пагорб слави.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *