ОСТАННІ НОВИНИ

У Львівському аеропорту вилучають підроблені і несправні документи

Львівський портал

|

У львівському аеропорту за останні кілька днів було припинено п`ять спроб перетину кордону з підробленими, несправними чи недійсними документами, повідомляє прес-служба Західного регіонального управління ДПС України.
Три порушники прилетіли рейсом з Лондона. Під час проведення паспортного контролю було виявлено, що один з пасажирів, громадянин України, намагався перетнути кордон з внутрішнім українським паспортом.
У документах ще двох пасажирів, які також прилетіли з Лондона, громадян України, було виявлено заміни сторінок у паспортних документах. Паспорти вилучено та складено акти технічного дослідження.
Під час прикордонного оформлення пасажирів рейсу Мюнхен – Львів було затримано громадянку України. Жінка надала до контролю паспорт, у якому виявлено ознаки заміни фотокартки. Після проведення фільтраційних заходів було встановлено особу порушниці за внутрішнім українським паспортом.
Окрім того, було відмовлено у пропуску громадянину Таджикистану, який намагався перетнути кордон за внутрішім таджикським паспортом. Іноземець прилетів рейсом Внуково – Львів. Під час паспортного контролю з`ясувалося, що у нього немає закордонного паспорта.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *