ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові відбудеться фестиваль дітей з особливими потребами

Львівський портал

|

У Львові 7-10 травня відбуватиметься VIII Міжнародний театральний фестиваль «Казковий світ» за участю творчих колективів людей з особливими потребами.

Фестиваль проходитиме за участю 30 неурядових організацій з України, Польщі, Білорусії, Росії, неповносправних осіб зі шкіл-інтернатів та недержавних організацій Львова. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Метою заходу є  інтеграція людей з особливими потребами в суспільство через розвиток їх творчих здібностей та залучення до культурного життя суспільства. В рамках фестивалю будуть проходити творчі майстерні та майстер класи: „Ляльковий театр у роботі з людьми з ДЦП”, „Творчі майстерні в роботі з людьми з особливими потребами – практичні аспекти”, „Мізансцена, як засіб пластичної виразності сценічного етюду. Принципи та технологія мізансценування в просторі”, „Казкотерапія  у роботі з дітьми з особливими потребами”, „Звукожест и голосо-мовленевий тренінг” та „Органічне існування в запропонованих обставинах. Рух, дія, поведінка, образ.”

Організатором фестивалю є Мистецько-терапевтичний центр «Непротоптана стежина» за підтримки управління соціального захисту Львівської міської ради.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *