ОСТАННІ НОВИНИ

Наступного тижня у Львові відбудеться фестиваль єдиноборств «Золотий Лев»

Львівський портал

|

7 травня у рамках святкування Дня міста відбуватиметься молодіжний фестиваль єдиноборств «Золотий Лев» під гаслом «Бойові мистецтва проти злочинності та наркоманії». Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

«Метою фестивалю є профілактична робота з наркоманією та злочинністю в молодіжному середовищі шляхом залучення дітей до занять спортом, виховання дітей у дусі патріотизму та їх підготовка до гідного дорослого життя. Особливо зараз це стосується важливої проблеми запобіганню продажу тютюну та алкоголю (пива) неповнолітнім», — розповів президент Львівської молодіжної асоціації кік-боксингу Юрій Кардашевський.

В рамках фестивалю відбудеться також благочинна акція Фонду «Серце до Серця» – збір коштів на медичне обладнання для дітей з вадами зору.

Під час благочинної акції проходитиме бій з боксу серед «білих комірців» за звання абсолютного чемпіона Львівської міської ради між Юрієм Кардашевським від «БЮТ» та Олегом Басом від «ПРП». Ставки цього поєдинку також підуть на благочинність.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *