ОСТАННІ НОВИНИ

Під час «Форуму видавців - дітям» школярам проведуть близько 40 майстер-класів

Львівський портал

|

Під час проведення у Львові Фестивалю дитячого читання «Форум видавців – діям», який відбудеться 7-9 травня, школярам проведуть близько 40 видів майстер-класів. Про це сьогодні повідомила президент ГО «Форум видавців» Олександра Коваль.
«Будь-яка дитина зможе відвідати майстер-класи, навчитися ліпити з глини, малювати, робити візаж, плести "фенічки" з бісеру, плести з лози, тощо», – сказала вона.
Також вона повідомила, що на форум приїдуть майстри з Міського Палацу дітей та молоді міста Рівне, які навчатимуть львівських школярів японської гри го.
Крім того, на подвір`ї Палацу мистецтв буде розміщена сцена, на якій будуть постійно відбуватися різноманітні акції. Зокрема відбудеться акція «Книжка від зірки». «Відомі зірки України будуть читати дітям книжечки. Щоправда список зірок ми ще не маємо, поки узгоджуємо з ними. Але ми вже точно знаємо, що у цій акції візьме участь Святослав Вакарчук та Ірена Карпа, які будуть читати 8 травня. Хто буде читати 7 і 9 травня ми ще не знаємо», – повідомила О. Коваль.
«Під час форуму також відбудеться зустріч дітей із однією мегазіркою, хто саме це буде, говорити ще не будемо, бо це сюрприз для дітей. Я впевнена, що вони від тієї зустрічі будуть просто в захваті», – сказала президент «Форуму видавців».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *