ОСТАННІ НОВИНИ

Дев`ять дітей зі Львова поїхали оздоровлюватися в Крим

Львівський портал

|

На оздоровлення до Криму відправлено 9 дітей пільгових категорій зі Львова, передає прес-служба Львівської міської ради.
На першу тематично- цільову зміну у МДЦ «Артек» поїхало двоє дітей ( дитина-сирота- бюджетна путівка та дитина з багатодітної сім`ї – 20% вартості путівки).
На третю тематично- цільову зміну у МДЦ «Артек» – 4 дитини (1 дитина- інвалід – бюджетна путівка, 2 дитини-сироти- 20% вартості путівки та 1 дитина працівника органів внутрішніх справ, який загинув при виконанні службових обов`язків -20% вартості путівки).
На ІІ тематично- цільову зміну в ДП «УДЦ « Молода гвардія» – 2 дитини з малозабезпечених багатодітних сімей (бюджетні путівки).
На ІІІ тематично- цільову зміну в ДП «УДЦ « Молода гвардія» – 1 дитина-сирота (бюджетна путівка).
Управління молоді, сім`ї та спорту Львівської міської ради проводить підбір дітей пільгових категорій на ІV тематично-цільову зміну у МДЦ «Артек», яка триватиме з 08.05.2009 р. до 28.05.2009 р.
Згідно з «Положенням про порядок підбору та направленням в МДЦ « Артек» на 2009 рік» на оздоровлення мають право діти віком від 9 до 16 років таких пільгових категорій:
діти- сироти;
діти, позбавлені батьківського піклування;
діти- інваліди;
діти з багатодітних сімей;
діти з особливими потребами;
діти, які перебувають на диспансерному обліку;
– діти працівників правоохоронних органів, військовослужбовців та журналістів, які загинули під час виконання службових обов`язків;
– талановиті та обдаровані діти (призери Всеукраїнських змагань);
На Львів виділено 2 путівки 20 % вартості – 1343, 54 грн (для дітей, які користуються пільгами при проїзді в залізничному транспорті – 1117,54 грн), та 1 путівку 30% вартості – 1807, 49 грн. (для дітей, які користуються пільгами при проїзді в залізничному транспорті – 1581,49 грн).
Заявки на оздоровлення та відповідні документи дітей пільгових категорій подавати до 18.00 год. 5 травня в каб. 519 за адресою пл. Ринок,1

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *