ОСТАННІ НОВИНИ

Ректор УКУ відвідає Велику Британію

Львівський портал

|

8-14 травня триватиме візит ректора Українського католицького університету до Великобританії, повідомляє відділ інформації та зовнішніх зв`язків УКУ. Отець д-р Борис Ґудзяк відвідає Лондон та Манчестер, де зустрінеться з українською громадою, для якої буде проведено серію презентацій УКУ. Також у планах – зустрічі з українським духовенством у Великобританії, з місцевими мас-медіа, відвідини українського посольства тощо.
Візит ректора УКУ є першою із низки подій, спрямованих на ознайомлення громадськості та української діаспори країн Європи з першим на пострадянських теренах католицьким університетом. Такі акції є чудовою можливістю розповісти про місію та цінності УКУ, залучити людей до літніх шкіл, шукати шляхи до співпраці й продовження традиції академічних та культурних контактів України й решти європейських країн.
Організацією заходів займаються партнер УКУ в Європі – освітня фундація EDUkraine, заснована у Брюсселі для підтримки університету, та відділ розвитку УКУ. З метою встановлення контактів із британським середовищем був створений організаційний комітет з українців, які народилися або живуть у Великобританії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *