ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині відзначатимуть День студентського руху

Львівський портал

|

Під час учорашнього засідання сесії Львівської обласної ради прийнято рішення про те, щоби відзначати 25 травня як День студентського руху за державну незалежність України, повідомляє прес-служба Львівської облради.
Таке рішення депутати Львівської обласної ради прийняли з нагоди 20-річчя від часу створення студентського братства на Львівщині як організаційної структури протестного руху молоді проти тоталітарного режиму та боротьбу за державну незалежність України. Таким чином депутати Львівської обласної ради підтримали рішення з`їзду студентського братства про створення 25 травня Дня студентського руху за державну незалежність.
Цим рішенням Львівської обласної ради також зобов`язано Львівську обласну державну адміністрацію щорічно розробляти план заходів з відзначення Дня студентського руху.
Нагадаємо, що третього березня цього року на пленарному засіданні сесії Львівської обласної ради депутати нагородили посмертно 12 активних учасників і співзасновників студентського братства Львівщини.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *