ОСТАННІ НОВИНИ

Акціонери «Галнафтогазу» обрали нових членів наглядової ради та затвердили нову оргструктуру компанії

Львівський портал

|

27 квітня 2009 року відбулися чергові загальні збори акціонерів ВАТ "Концерн Галнафтогаз", передає прес-служба компанії.
Збори затвердили звіт директора товариства за 2008 рік та визначили основні напрямки діяльності компанії на 2009 рік. Акціонери також затвердили звіт наглядової ради товариства та звіт ревізійної комісії за минулий рік.
Збори затвердили нову організаційну структуру та новий склад наглядової Ради Товариства: Очолив наглядову раду Віталій Антонов, а до її складу увійшли Наталія та Юлія Антонови, Вадим Вишневський, Василь Данилюк, Юрій Кучабський та Олег Пасько.  
Рішенням зборів з посад членів наглядової ради товариства відкликано Назара Купибіду та Андрія Худо. На посаді директора товариства продовжує працювати Олександр Гегедиш. Ревізійну комісію очолила Наталія Вайданич.
Збори затвердили в новій редакції положення "Про Загальні збори акціонерів Відкритого акціонерного товариства "Концерн Галнафтогаз", "Про Наглядову раду Відкритого акціонерного товариства "Концерн Галнафтогаз" та "Про Ревізійну комісію Відкритого акціонерного товариства "Концерн Галнафтогаз".
Збори вирішили понесені Товариством за 2008 рік збитки покрити за рахунок прибутків майбутніх періодів.
Згідно з консолідованою неаудитованою звітності «Концерну Галнафтогаз» у 2008 році операційний прибуток Компанії (ЕBIT) зріс у 2,1 рази до 311,1 млн грн. Натомість динаміку чистого прибутку погіршила ситуація на валютному ринку. Внаслідок зростання офіційного курсу UAH/USD на 52,5%, та згідно положень бухгалтерського обліку, всі кредитні зобов`язання «Концерну Галнафтогаз» у доларах США були переоцінені (збільшені) відповідно до офіційного курсу НБУ, чинного на дату складання звітності. Як наслідок, суми переоцінки кредитних зобов`язань були відображені у звітності як додаткові витрати Компанії, понесені у 2008 році (які за змістом не є монетарними), спричинивши чистий збиток за підсумком 2008 року на рівні 370,8 млн грн».
ВАТ «Концерн Галнафтогаз» є одним з найбільших власників АЗС в Україні. Концерн володіє мережею із 291 АЗС, з них – 266 сучасних автозаправних комплексів «ОККО». В мережі «ОККО» працює 2 річкові ЗС«ОККО», одна АГНКС «ОККО» та 105 автогазозаправних пункти зрідженого газу (АГЗП). На АЗС «ОККО» діють 16 ресторанів швидкого обслуговування «A la minute». АЗС компанії розташовані у 21 області України та в АР Крим.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *