ОСТАННІ НОВИНИ

Міська влада визначила найкращі ЛКП

Львівський портал

|

Управління внутрішньої політики Львівської міської ради підготувало рейтинг  ЖЕКів за рівнем обслуговування мешканців. Як повідомляє прес-служба міської ради, рейтинг склали учасники першого етапу проекту «Таємний клієнт».

За інформацією моніторингу були підбиті підсумки та визначено рейтинг ЖЕКів. ЛКП міста змагалися в рейтингу за 11-ма показниками якості надання послуг, згрупованими в три групи – це професійні якості працівників ЖЕКу, впорядкованість приміщень та, головне, ставлення до мешканців. 

Лідерами рейтингу стали переважно ЛКП Галицького району, а саме „Цитадель-центр”, „Княже місто” та „Каменяр-центр”. Проте є лідер рейтингу і в Залізничному районі, це ЛКП „Граніт” та в Шевченківському районі, це ЛКП „Під Голоском 410”.

«Цей рейтинг є один із найоб’єктивніших, адже його складали самі мешканці – учасники проекту «Таємний клієнт». Цей досвід ми використовуватимемо в подальшому, адже у червні запланований другий етап проекту – перевірка виправлення помилок ЖЕКами. Зараз ми показуємо лише ті декілька ЛКП, у яких рівень роботи з мешканцями є на належному рівні, хоча зрозуміло, що усі решта мають з цим серйозні проблеми. Але інші ЖЕКи вже мають з кого брати приклад», – зазначила керівник управління внутрішньої політики Наталя Міхнова.

 

Нагадаємо, суть проекту «Таємний клієнт» полягає у внутрішньому моніторингу роботи районних адміністрацій та ЛКП міста. За допомогою волонтерів проведено обстеження у приміщеннях усіх районних адміністрацій та ЛКП. За результатами кожної перевірки «Адміністрація міського голови» підготувала  звіт з фотоматеріалами. Серед зафіксованих порушень – відсутність інформації на спеціальних дошках, неналежно облаштовані туалетні кімнати, недостатня кількість стільців для відвідувачів тощо.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *