ОСТАННІ НОВИНИ

Завтра у Львові говоритимуть про проблеми між ринком праці та галуззю вищої освіти

Львівський портал

|

Завтра, 28 квітня, у Львові розпочнеться проект «Дискусійний клуб» на тему «Як забезпечити діалог між ринком праці та галуззю вищої освіти в Україні?». Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Під час дискусії говоритимуть про вищу освіту та потреби реального сектору економіки, про позицію місцевої влади щодо взаємодії роботодавців з вишами, тощо.
Учасниками заходу будуть директор зі зв’язків з громадськістю та комунікаціями «Систем Кепітал Менеджмент» Наталя Ємченко, менеджер з проектів «Систем Кепітал Менеджмент» Наталя Кривуліна, керівник Лабораторії управління ВНЗ Національного університету «Львівська політехніка» Назар Подольчак, директор «Центру економічної освіти» Ігор Шимків та інші.  

«Дискусійний клуб надає можливість отримати інформацію щодо вже існуючих програм співпраці бізнесу та вишів в Україні та поділитися власним досвідом з цих питань. Організатори сподіваються, що цей проект стане платформою для конструктивного обговорювання проблем, які існують сьогодні між ринком праці та галуззю вищої освіти в Україні», – розповіла координатор проекту Соболь Ірина.

«Дискусійний клуб» відбуватиметься за адресою вул. Хуторівка, 35.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *