ОСТАННІ НОВИНИ

Фінальний турнір з міні-футболу серед учнів пройде у Львові 29 квітня

Львівський портал

|

Фінал з міні-футболу «Кубок Лева-2009» серед команд-переможців районних відбіркових змагань загальноосвітніх шкіл Львова відбудеться у середу, 29 квітня, о 14 годині на ФСК «Динамо» (вул. Стуса, 4). Про це повідомляє Львівська міська організація «Молодого Народного Руху».

До Великодніх свят учні 8-10 класів міста Лева взяли участь у відбіркових іграх, за результатами яких до фіналу потрапили наступні команди: Шевченківський р-н – ЗОШ №99 – переможець минулорічних змагань, Франківський р-н – спеціальна СШ №2, Галицький – ЗОШ №27, Залізничний – ЗОШ №60, Личаківський – школа-інтернат №2.
Захід проходить п’ятий рік поспіль, і має на меті не лише популяризацію здорового способу життя та фізичний розвиток підлітків, але й сприяє формуванню командного духу. 

Команда-переможець турніру отримає заслужений кубок та можливість безкоштовного оздоровлення на березі Азовського або Чорного моря. Решту учасників фінальних змагань буде нагороджено медалями та грамотами управління освіти Львівської міської ради. 

Організатором IV міського турніру з міні-футболу виступає МГО «Молодий Народний Рух» за підтримки ЛМО Народного Руху України та Львівської міської ради.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *