ОСТАННІ НОВИНИ

На українсько-польському кордоні затримали цигарок на понад 50 тис. грн

Львівський портал

|

Ці вихідні відзначилися значною активністю порушників на митному кордоні України, які „промишляють” незаконним переміщенням тютюнових виробів. Про це повідомляє прес-служба Державної митної служби України.

Зокрема, на митному посту „Рава-Руська” Львівської митниці затримано автомобіль марки „Scania R143” з напівпричепом під керуванням громадянина Польщі. Порушник у спеціально виготовленому тайнику, у ніші в дні напівпричепу намагався приховати 4 тис. 200 пачок цигарок марки „WEST” на суму 9 тис. 660 грн.

Окрім цього, на митному посту „Смільниця” Львівської митниці затримано автомобіль марки „Газ 3302-14” під керуванням нашого співвітчизника, який прямував у приватну поїздку до Польщі і намагався, з приховуванням від митного контролю, перемістити 9 тис. 550 пачок цигарок марки „LM” на загальну суму понад 42 тис. грн. Тютюнові вироби були сховані в тайнику авто.

За всіма випадками митники склали протоколи про порушення митних правил. Предмети порушення митних правил та авто, на яких їх перевозили, вилучені до рішення суду.

   

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *