ОСТАННІ НОВИНИ

За кошти, зібрані на „Lviv Fashion Week”, купили апарат для лікування лейкемії у дітей

Львівський портал

|

За кошти, які зібрали під час проведення благодійного аукціону в рамках сезонів показу мод „Lviv Fashion Week”, Львівській обласній спеціалізованій дитячій лікарні купили апарат Інфузомат для лікування хворих на лейкемію дітей.

„Медичне обладнання вдалось закупити за гроші, які було зібрано. Тоді ми зібрали 13 тисяч гривень. І відразу було вирішено допомогти відділенню лейкемії цієї лікарні.  Апарат Інфузомат вкрай необхідний для лікування дітей з онкологічною патологією”, – розповіла депутат Львівської обласної ради Емілія Подляшецька, яка передала разом з засновниками „Lviv Fashion Week” апарат в лікарню.

Для довідки: В рамках сезонів показу мод „Lviv Fashion Week” в Палаці Потоцьких відбувся благодійний аукціон з метою збору коштів для важкохворих дітей з онкологічною патологією. Організатором акції стала заступник голови Львівської обласної організації ЄЦ, депутат Львівської обласної ради Емілія Подляшецька. 28 провідних українських та європейських модельєрів  надали по одній своїй моделі на аукціон. Як результат – за один день було  зібрано 13 тисяч гривень для допомоги важкохворим дітям.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *