ОСТАННІ НОВИНИ

Посміємося разом: Садовий живе лише за рахунок зарплати та матеріальної допомоги

Львівський портал

|

Прокляття з відомого фільму радянських часів «Щоб ти жив на одну зарплату!» зачепило і міського голову Львова Андрія Садового. Принаймні такий висновок можна зробити з оприлюдненої на офіційному сайті Львівської міськради мерської декларації про доходи за 2008 рік. Зарплата, щоправда, немаленька – 216 693 гривні ( в середньому 18 тисяч грн. на місяць), але й її меру забракло, тож довелося просити ще й матеріальної допомоги на суму 33 198 гривень.

Загалом, згідно декларації, нинішній мер Львова виглядає ледь не злидарем. Довгі роки зайняття бізнесом не дозволили Садовому придбати не лише земельної ділянки, чи такого-сякого будиночка (у власності лише квартира площею 158,4 квадратних метра), а й власного автомобіля. У пригоді Садовому можуть стати лише члени сім’ї (дружина та четверо малолітніх дітей), які на відміну від свого голови таки спромоглися на купівлю двох авто.

Особистими заощадженнями Андрій Садовий теж похвалитися не може – усього 4091 гривня 15 копійок на банківському рахунку (минулого року ця сума була вдвічі більшою, – бідніє Андрій Іванович, бідніє). І ні цінних паперів, ні пайових внесків до статутних фондів підприємств…

Тож, якщо вірити декларації, бізнесмен з Садового вийшов кепський. Втім, те ж саме можна сказати і про його досягнення у ролі міського керманича. І щоб переконатись у цьому, не потрібно жодних декларацій – варто лише роззирнутись навколо.

Цікаво, що своєю декларацією львівський мер присоромив наших колег з тижневика «Коментарі», які минулоріч без тіні сумніву вивели Андрія Садового у двадцятку найбагатших людей Львівщини, оцінивши його статки приблизно у 10 мільйонів доларів. Не читали, видно, горе-журналісти декларацій…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *