ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові масово провалюється бруківка: вже вчетверте за цей тиждень

Львівський портал

|

У Львові на розі Лисенка – Винниченка провалилася бруківка. Яма утворилася навколо каналізаційного люку на ділянці вулиці, яку відремонтували в жовтні 2008 року. Пошкодження дорожнього полотна навіть не обнесено попереджуючим знаком. Якщо у яму потрапить авто, наслідки будуть трагічні. Про це повідомляє кореспондент АвтоПорталу.

Проте, це не єдиний випадок у місті – найбільше просідання бруківки зафіксовано на вулиці Городоцькій біля костелу Єлизавети. Здебільшого провали відбуваються навколо каналізаційних люків. 
Велика двометрова яма виросла навіть на тротуарі поблизу рогу вулиць Городоцька – Степана Бандери.

Наразі з чотирьох випадків провалювання, відремонтовано лише одну яму – навпроти Приміського ринку. Тепер доводиться «замітати сліди» халатної роботи, адже на ділянці від міського ДАІ до перетину вулиць Чернівецької – Городоцької закопано понад 30 мільйонів гривень, а з часу відкриття вулиці не минуло й року. Відомо, що біля костелу уже почалися відновлювальні роботи.

Нагадаємо, що ремонт Городоцької виконувало Львівське комунальне підприємство «ШРБУ-65», а вулицю Лисенка – чеські фахівці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *