ОСТАННІ НОВИНИ

На догляд за парками Львівська міськрада цього року виділить понад 4 млн. грн

Львівський портал

|

З міського бюджету цього року виділять 4 млн. 95 тис грн на догляд та озеленення львівських парків. Це на третину більше, ніж минулого року, однак коштів на все не вистачає. Про це сьогодні під час брифінгу повідомив директор ЛКП «Зелений Львів» Ігор Бабій.

За його словами, цих коштів вистачить на прибирання, обрізку дерев, освітлення та інші роботи по догляду за парками. Проте закупити урни для сміття, яких вкрай не вистачає, коштів непередбачено. «Є велика потреба в смітниках, але це вимагає великих коштів. Краще купувати чугунні смітники, але вони коштують по 2 – 2,5 тис», – каже І. Бабій.

Крім того, директор комунального підприємства скаржиться на відвідувачів парків, які засмічують територію. За словами І. Бабія, депутати міської ради навіть розглядають питання, щоб виділити наряди міліції для чергування у парках. 

На сьогодні ЛКП «Зелений Львів» власними силами відремонтувало вуличне освітлення у Стрийському парку та парку імені Івана Франка, пофарбували лавки, відремонтували смітники та уже косять газони. Основні роботи будуть зосередженні саме у цих парках.

Загалом у Львові є 23 парки та зелені зони.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *