ОСТАННІ НОВИНИ

15 львів’ян навчаються професії водія тролейбуса, «Львівелектротранс» роботу гарантує

Львівський портал

|

У ЛКП «Львівелектротранс» зменшиться дефіцит водіїв тролейбусів. 23 квітня у Львівському обласному навчальному центрі підготовки та підвищення кваліфікації робітників, ІТП і спеціалістів для виконання робіт з підвищеною небезпекою розпочалися заняття у групі водіїв тролейбусів. Навчатимуться професії водія тролейбуса 15 осіб, повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Упродовж перших трьох місяців слухачі курсів проходитимуть теоретичні заняття. Потім ще три місяці здобуватимуть практичні навики. До самостійної роботи приступлять після стажування на лінії. Усі витрати на навчання взяв на себе міський центр зайнятості Підприємство ж майбутнім водіям тролейбуса працевлаштування гарантує.

«Сформувати групу не вдавалося упродовж тривалого часу. Охочих освоїти професію водія тролейбуса практично не було. Дефіцит водіїв у тролейбусному депо становить нині 60 осіб, – говорить начальник відділу кадрів ЛКП «Львівелектротранс» Євгенія Шелепетень. 

Нагадаємо, наприкінці березня уперше за останні два роки ЛКП «Львівелектротранс» спільно зі службою зайнятості вдалося сформувати групу для навчання за професією «водій трамваю». Одинадцять слухачів курсів успішно склали іспити і приступили до виконання своїх обов’язків. Завдяки новим водіям випуск трамваїв на лінії збільшився на кілька одиниць.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *