ОСТАННІ НОВИНИ

У Миколаєві запрацює завод з виробництва будівельних сумішей "Хенкель Баутехнік»

Львівський портал

|

Завтра, 24 квітня, у Миколаєві запустять завод з виробництва будівельних сумішей компанії "Хенкель Баутехнік (Україна)". Про це повідомляє прес-служба підприємства.

Інвестиції в будівництво заводу склали 10 млн євро, а загальна сума інвестицій компанії "Хенкель Баутехнік (Україна)" у будівництво і оснащення виробництва в Україні досягла 45 млн євро. Планова потужність нового підприємства складає 210 тис. т асортиментної продукції на рік, термін окупності – 6-7 років.

Компанія "Хенкель Баутехнік (Україна)" – виробник будівельних сумішей Ceresit, Thomsit, шпалерних клеїв Metylan, імпортер і продавець побутових клеїв марки "Момент".

Зараз в Україні працює 4 заводи компанії: з виробництва будівельних сумішей у Вишгороді (Київська область) потужністю 150 тис. т на рік, з виробництва будівельних сумішей в Балаклеї (Харківська область) потужністю 210 тис. т на рік, з виробництва рідких штукатурок і фарб у Вишгороді потужністю 35 тис. т на рік, з виробництва будівельних сумішей в Цюрупинську (Херсонська область) потужністю 230 тис. т на рік.

РБК-Україна

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *