ОСТАННІ НОВИНИ

«Оселя» організовує Великодній сніданок для безпритульних

Львівський портал

|

Спільнота «Оселя» організовує Великодній сніданок для  безпритульних та малозабезпечених громадян. Як повідомляє прес-служба міської ради, 19 квітня об 11:00 год у Винниках на вул. Шевченка 3 в приміщенні Культурного центру «Дозвілля» буде накрито столи для 250 осіб.Серед запрошених на сніданок є  люди, які приходять щочетверга скуштувати гарячого борщу біля Порохової вежі та всі охочі –  ті, хто не має можливості провести свято з родиною.

Традиційно розділить трапезу з потребуючими міський голова міста Винники Теодор Гудзяк. Крім святкового столу, оселяни і молодіжна організація «Золота молодь Винник» готують театралізовану музичну програму.

Перед Великоднем, 17 та 18 квітня в «Оселі» відбудеться зустріч спільнот «Емаус», які так само візьмуть участь в благодійному сніданку. Це буде президент «Емаус Європа» та керівники спільнот «Емаус» з Німеччини, Голландії, Польщі та Франції.

«Хочемо, щоб в цей день ніхто не почувався самотнім», – зазначили члени «Спільноти взаємодопомоги «Оселя» і мешканці спільноти.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *