ОСТАННІ НОВИНИ

Голова Тернопільської ОДА "катався" на незареєстрованому "мерсі"

Львівський портал

|

Тернопільський губернатор Юрій Чижмар використовував незареєстрований службовий автомобіль. Порушення законодавства виявили під час перевірки службової іномарки Тернопільської ОДА, якою користується губернатор області, повідомляє ВЗГ УМВС України в Тернопільській області.

Інцидент трапився ввечері 16 квітня. Коли працівники ДАІ зупинили водія автомобіля «Мерседес-Бенц Е-240» і попросили пред’явити документи на транспортний засіб, той віднікувався і тицяв пальцем наверх. Чоловік спромігся пред’явити лише ксерокопію недійсного талона техогляду.

Варто зазначити, що у водія не було навіть шляхового листа. Як використовували службову іномарку, виїжджаючи нею із гаражів та як списували пальне, теж невідомо. Окрім того під час огляду «Мерса» у багажнику виявили три пари державних номерних знаків із інших автомобілів.

Правоохоронці змушені були затримати автомобіль і доставити його на штрафмайданчик. На порушників накладено адміністративне стягнення. Міліціонери проводять перевірку, чи іномарка не була крадена за кордоном.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *