ОСТАННІ НОВИНИ

Італія не депортуватиме українців, які втратили документи при землетрусі

Львівський портал

|

Міграційні служби Італії не депортуватимуть громадян України, які проживали на території регіону, що постраждав від землетрусу, і внаслідок трагедії втратили відповідні документи, повідомляє прес-служба МЗС України.

Такої домовленості досягли радник із консульських питань Руслан Семенченко та радник посольства Василь Швець під час зустрічі з керівником міграційної служби міста Аквіла (регіон Абруццо, Італія) 16 квітня. Під час зустрічі італійська сторона повідомила, що списки постраждалих від землетрусу осіб наразі готуються й будуть оприлюднені, орієнтовно, 17 квітня.

Працівники посольства також відвідали два наметових містечка Д’Арні та Сант Ілія, де наразі проживають відповідно 16 та 5 українців. У ході розмов постраждалі громадяни висловили задоволення наявними у містечках умови та додаткових прохань або скарг не мали.

У п’ятницю, 17 квітня, представники посольства відвідають лікарню у місті Терамо, де перебуває постраждала Уляна Брік, а також місто Пескара, де заплановано зустрічі з префектом, заступником мера та громадянами України, які проживають у готелях міста.

Українська правда.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *