ОСТАННІ НОВИНИ

Платіні не побачив у Польщі проблем з підготовкою до Євро-2012

Львівський портал

|

Президент УЄФА Мішель Платіні позитивно оцінив зусилля польських організаторів чемпіонату Європи з футбол в 2012 році, який Польща проведе спільно з Україною. Як передає кореспондент УНІАН, про це він сказав сьогодні на прес-конференції у Варшаві. «Не можу вказати жодної серйозної проблеми», – зазначив М. Платіні.

«Ви будете мати прекрасні стадіони, гарну інфраструктуру та прекрасні міста. Вітаю уряд за зусилля та організацію чемпіонату», – додав президент УЄФА після ознайомлення з ходом підготовки поляків до Євро-2012.

М. Платіні відзначив, що остаточне рішення про те, які міста Польщі та України прийматимуть матчі чемпіонату, стане відомо 13 травня.

Як повідомляв УНІАН, УЄФА розглядає можливість проведення матчів Євро-2012 у шести або восьми містах України та Польщі. При цьому, за рішенням виконкому організації, кількість міст в обох країнах не обов’язково може бути рівною.

Зараз в Україні й Польщі претендують на право прийняти матчі турніру по шість міст, серед яких 4 є основними претендентами, а по 2 наступних у так званому резерві.

В Україні делегація УЄФА перебувала 14-15 квітня, де провела робочу зустріч із урядовцями та представниками шести міст-кандидатів на проведення чемпіонату Європи, а також відвідала НСК "Олімпійський".

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *