ОСТАННІ НОВИНИ

Відразу у чотирьох районах Львівщини знайшли артилерійські снаряди

Львівський портал

|

На Львівщині продовжують знаходити артилерійські снаряди часів Великої Вітчизняної війни. Лише за два дні МНСникам довелося знешкоджувати такі небезпечні знахідки у чотирьох районах Львівщини, повідомляє прес-центр ГУ МНС України в Львівській області.

14 квітня о 16 год. 45 х. надійшло повідомлення про те, що в с. Дуб’є  Бродівського району в лісі виявлено чотири 75-міліметрові артилерійські снаряди часів Великої Вітчизняної війни. Наступного дня піротехнічною групою 1-го аварійно-рятувального загону ОРС ЦЗ МНС України (м. Дрогобич) боєприпаси було вилучено та знешкоджено. 14 квітня о 17 год. 15 хв. повідомили про виявлення предмету ззовні схожого на артилерійський снаряд часів Великої Вітчизняної війни. На місці знаходження боєприпасу, в лісі, неподалік від села Бортятино Мостиського району, виставили охорону й подали заявку на вилучення та знешкодження снаряду.

І ще два схожі випадки трапилися 15 квітня. Предмет ззовні схожий на 50 мм артилерійський снаряд часів ВВВ знайшли поблизу смт. Немирів  Яворівського району. Та у селі Борятин Сокальського району виявлено також предмет, що схожий на артилерійський снаряд. Небезпечні місця охороняють в очікуванні на прибуття аварійно-рятувального загону ОРС ЦЗ МНС України для вилучення та знешкодження боєприпасу.

Загалом з початку року виявлено 257 боєприпасів та 3286 патронів в 47 місцях, знешкоджено 254 боєприпасів та 3286 патронів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *