ОСТАННІ НОВИНИ

Соцпрацівники зі Львова вчитимуться у Польщі роботі з бездомними

Львівський портал

|

Львівські соціальні працівники перейматимуть досвід роботи з бездомними у польських неурядових організацій та центрів соціальної допомоги. Також вони вивчатимуть систему соціальних послуг у Нідерландських експертів, повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Зі Львова поїхали представники Центру обліку та нічного перебування бездомних громадян і громадських організацій, які працюють в сфері надання соціальних послуг бездомним, та один працівник управління соціального захисту Львівської міської ради.

Учасники навчань матимуть можливість здобути практичні навички роботи з бездомними, акцентуючи увагу на таких аспектах: як бути хорошим соціальним працівником (навички, компетенція, завдання, роль), як розпізнати бездомного та надання спеціальних процедур бездомним, тощо.

Навчання проходитиме в рамках реалізації тристороннього міжнародного проекту програми LogoEast II «Від теорії до практики надання послуг бездомним людям Львова» у співпраці управління соціального захисту Львівської міської ради з муніципалітетом м. Утрехт /Нідерланди/ та мерією Варшави /Польща/. Проект почали реалізовувати з березня 2009 року, його метою є оволодіння службовцями і соціальними працівниками Львова практичними навиками по наданню соціальних послуг бездомним та впровадження перейнятого європейського досвіду  у нашому місті.

В рамках Проекту буде напрацьовано методичні матеріали щодо виявлення бездомних і надання їм необхідних соціальних послуг, створено робочу групу по написанню проекту програми попередження, подолання та виходу із становища бездомного.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *