ОСТАННІ НОВИНИ

Хто паску не святить – на вибори не ходить – соціологія

Львівський портал

|

Серед тих, хто не ходить до церкви святити паску на Великдень, найбільше людей, які взагалі не беруть участі у виборах. Принаймні, такий висновок можна зробити за результатами соціологічного опитування, проведеного соціологічною групою «Рейтинг», повідомив сьогодні під час прес-конференції директор групи Олексій Антипович.

«Можу сказати, що серед тих, хто дотримується Великоднього посту найбільше представників чи прихильників ВО «Свобода» та «Нашої України». А от серед тих, хто не ходить до церкви святити паску – найбільше людей, які взагалі не беруть участі у виборах. Можна сказати, що існує певна кореляція між електоральною прихильністю та святкуванням Великодня», – наголосив Олексій Антипович.

Згідно з результатами соцопитування, 97,8% мешканців міста святкують Великдень, а Великоднього посту дотримується майже 46%. У той же час 5,1% львів’ян не святять паску у церкві.

Соціологічна група «Рейтинг» проводила соціологічне опитування з 6 до 12 квітня 2009, опитавши 800 львів’ян, віком понад 18 років. Соціологічна похибка становить до 3%.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *