ОСТАННІ НОВИНИ

ВО «Свобода» лідирує на виборах до міськради, проте її рейтинг падає

Львівський портал

|

Якби вибори до Львівської міської ради відбулися завтра, то понад 19% львів’ян віддали свої голоси за ВО «Свобода». За словами директора соціологічної групи «Рейтинг» Олексія Антиповича, соцопитування показало, що ВО «Свобода» лідирує на виборах до міськради, проте рейтинг об’єднання, порівняно з груднем 2008 року, знизився на майже 2%.

У трійці лідерів на гіпотетичних виборах до міськради також Блок Яценюка, за який готові проголосувати 19% львів’ян, і БЮТ, підтримка якого з грудня 2008 року знизилася з 23,1% до 16,9%.

«Наша Україна» втрачає симпатії львівських виборців, на виборах до міськради за неї готові проголосувати лише 5,3% виборців міста. У той же час збільшилися шанси Партії регіонів потрапити у Львівську міську раду. Сьогодні за регіоналів готові проголосувати 3,6% львів’ян, причому за останні чотири місяці їхній рейтинг зріс на понад піввідсотка.

Не долають тривідсоткового бар’єру на виборах до міськради ГП «Пора»(2,6%), Блок Литвина (2%), «Народна самооборона» (1,1%) та інші.

У той же час понад 43% виборців Львова чекають появи нової політичної сили, яка б реально представляла інтереси жителів міста.

Соціологічна група «Рейтинг» проводила соціологічне опитування з 6 до 12 квітня 2009, опитавши 800 львів’ян, віком понад 18 років. Соціологічна похибка становить до 3%.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *