ОСТАННІ НОВИНИ

Біля нового стадіону у Львові планують збудувати сучасне пожежне депо

Львівський портал

|

До Євро 2012 в районі нового стадіону планують побудувати сучасне пожежне депо. Про це сьогодні повідомив заступник начальника ГУ МНСУ у Львівській області, полковник служби цивільного захисту Василь Рискальчик.

Він розповів, що на сьогодні головне управління МНС спільно з Львівською міською радою напрацьовує питання щодо будівництва нового депо. І вже на 23 квітня планується винести на сесію міськради ухвалу щодо виділення земельної ділянки у розмірі 1,15 га під його будівництво.

«Нам потрібно вирішити питання із земельною ділянкою, яка вже є визначеною. Усі експертні висновки щодо цієї ділянки від відповідних структур ми маємо Якщо вирішиться це питання, то залишається питання фінансування. Ми вже звернулися з проханням, коли після 8 травня стануть відомі основні міста, де проходитиме Євро 2012, при внесенні змін до Державної цільової програми, щоб в цю програму включити фінансування пожежного депо», – розповів Василь Рискальчик.

За його словами, аби побудувати сучасне депо, потрібно 28 мільйонів гривень. Сучасне депо буде забезпечувати протипожежну безпеку не лише на час Чемпіонату Європи з футболу, а й в подальшому захищатиме новий мікрорайон від виникнення пожеж.

«Ми плануємо сучасне пожежне депо, яке буде облаштоване у європейському стилі. Ворота у депо будуть у вигляді шторок, що самі відкриваються. Також там буде сучасна система витяжки, сучасні засоби зв’язку, кабінети, техніка, яка відповідає сучасності», – додав В. Рискальчик.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *