ОСТАННІ НОВИНИ

Фінансові проблеми «Індустріального союзу Донбасу» ставлять хрест на «Євро-2012» у Львові?

Львівський портал

|

Проблеми, що спіткали корпорацію «Індустріальний союз Донбасу», ставлять хрест на амбіціях Львова претендувати на право проведення матчів фінальної частини «Євро-2012». Про це заявив журналістам керівник аналітичного відділу об’єднання підприємців – учасників підготовки до європейського футбольного чемпіонату «ЧЄ-2012» Сергій Нагорний.

«Низка скандалів навколо підготовки Львова до Євро не може бути нескінченною. Навіть якщо місцеві власті зможуть в оперативному режимі знайти нового фіктивного забудовника, УЄФА не обдуриш», – сказав експерт.

Раніше повідомлялося, що на початку квітня міжнародне рейтингове агентство Fitch Ratings понизило довгостроковий рейтинг дефолту емітента (РДЕ) корпорації «ІСД» з рівня B до B–, прогноз за яким – «негативний». 9 квітня під час засідання сесії міської ради Львова депутат Василь Попович поінформував міського голову Львова Андрія Садового про те, що борги Індустріального союзу Донбасу оцінюють у $3,3 млрд. 

«Компанія, яка будує стадіон у Львові до Євро-2012, – «Азовінтекс», є структурою Індустріального союзу Донбасу, тому я і звернувся до міського голови, щоб він пролив світло на цю ситуацію», – сказав В.Попович журналістам.

Як повідомлялося, забудовника стадіону – ТОВ «Азовінтекс», що володіє 49,99% у статутному фонді корпорації «ІСД», – було затверджено тільки в кінці 2008 року. 31 березня 2009 року Міністерство економіки України оголосило Азовінтекс єдиним виконавцем робіт з реконструкції аеродромної частини Міжнародного аеропорту «Львів». 

За матеріалами УНІАН.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *