ОСТАННІ НОВИНИ

Комісія культури хоче публічно заслухати звіт Андрія Сидора

Львівський портал

|

Постійна депутатська комісія культури дозвілля, туризму та промоцій, на наступному пленарному засіданні сесії Львівської міської ради хоче заслухати звіт начальника управління культури та туризму Андрія Сидора щодо цілей та обсягів використання бюджетних коштів його управлінням. 
  
Із такою заявою на сесійному засідання, 9 квітня від імені усіх членів комісії культури виступила депутат міськради Наталія Усач під час затвердження плану роботи 13 сесії ЛМР 5 скликання.

«Начальник управління культури та туризму уже більше як квартал не з’являється на засідання комісії та легковажить своїми обов’язками. Відтак члени комісії досі не можуть отримати кошториси і перелік культурних заходів, запланованих на цей рік. Відтак ми не знаємо, на що витрачаються бюджетні кошти і не можемо контролювати їхніх потоків», – сказала Наталія Усач.
   
Члени депутатської комісії переконані, що використання грошей, якими розпоряджається управління культури та туризму, є нецільовим. 

«Якщо Андрій Сидор не хоче з’являтися перед членами комісії культури та звітувати нам, то нехай пояснить свої дії усьому депутатському корпусу під час звіту на черговому пленарному засіданні», – заявила Наталія Усач. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *