ОСТАННІ НОВИНИ

Наступного року Львівський аеропорт закриють на чотири місяці

Львівський портал

|

Наступного року Львівський аеропорт закриють для польотів на чотири місяці. Про це сьогодні під час прес-конференції повідомив міністр транспорту та зв’язку України Йосип Вінський.

За його словами, загалом роботи з реконструкції злітної смуги аеропорту триватимуть до кінця 2010 року. Упродовж поточного року проводитимуться земляні роботи, а з весни наступного року підрядник зобов’язався за чотири місця зробити нову злітну смогу, яка дозволить Львову приймати літаки будь-яких типів без обмежень.

Крім цього, міністр сказав, що зараз тривають роботи над проектом нового постійного терміналу. «Проектувальники обіцяють закінчити ці роботи до липня цього року. Однак ми вже зараз починаємо шукати інвестора. Але це буде не просто інвестор, який вкладе гроші, ми хочемо знайти компанію, яка зможе залучити до Львова нові авіакомпанії, тобто нові рейси, і більше пасажирів», – сказав міністр.

Йосип Вінський також підкреслив, що міністерство планує підвищити рівень Львівського аеропорту до рівня аеропортів Варшави і Франкфурта. Він також сказав, що з викупом земельних ділянок для продовження злітної смуги немає проблем, тому що в бюджет для цього надійшло 5 млн грн на, і при потребі будуть виділені додаткові кошти.   

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *