ОСТАННІ НОВИНИ

У результаті землетрусу в Італії загинула восьмилітня дівчинка - громадянка України

Львівський портал

|

У результаті землетрусу в Італії загинула восьмилітня дівчинка – громадянка України. Про це 5-й телеканал повідомив батько дівчинки. За даними каналу, коли дівчинку витягували з-під завалів, вона була без свідомості й померла вже в лікарні.

Внаслідок землетрусу в центральній Італії, який відбувся в ніч на 6 квітня, загинуло щонайменше, 179 осіб. Понад 20 тис. громадян було евакуйовано з районів, які постраждали від стихійного лиха. У результаті проведених розвідувально-рятувальних заходів, які не припинялися впродовж всієї минулої ночі, з-під завалів врятовано понад 100 людей. За інформацією регіональної служби цивільного захисту регіону Абруццо, кількість постраждалих у результаті землетрусу не є остаточною.

Сьогодні, 7 квітня, об 11:27 (12:27 за Києвом) в центральній Італії було зафіксовано нові сильні підземні поштовхи. Вони відчувалися в Римі та інших населених пунктах області Лаціо. Епіцентр землетрусу, як і раніше, знаходився біля міста Аквіла в центрально-італійській області Абруццо.
В Італії оголошено надзвичайний стан.
За інформацією «РИА Новости», РБК-Україна

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *