ОСТАННІ НОВИНИ

На озеленення Львівщини витратили понад 265 тис грн

Львівський портал

|

Організаційний комітет, створений в Держуправлінні охорони навколишнього природного середовища в Львівській області, розробив і затвердив заходи для проведення місячника з озеленення та благоустрою. Про це повідомляється на сайті Міністерства охорони навколишнього природного середовища.

У районах і містах обласного підпорядкування при органах виконавчої влади також створено оргкомітети, які розробили заходи з впорядкування ввірених територій.

Згідно з отриманими (станом на 3 квітня 2009 року) від районних та міських оргкомітетів, на території області участь у акції з озеленення та благоустрою взяли понад 133 тис. чоловік.

Зокрема ,було створено понад 45,0 га нових лісових насаджень (ліси, полезахисні смуги, насадження у межах водоохоронних зон); лоща упорядкованих територій, парків, скверів, алей складає 304,97 га; посаджено понад 39,0 тис. дерев; кількість посаджених кущів складає понад 6,0 тис. шт.; площа нових газонів, квітників у області складає 2,2 га; кількість ліквідованих стихійних сміттєзвалище – 232 шт.; кількість упорядкованих сміттєзвалищ – 110 шт.; протяжність очищених від сміття берегів складає 119,75 км; кількість упорядкованих та розчищених джерел складає 85 шт.

Станом на 3 квітня 2009 року на проведення акції з озеленення та благоустрою витрачено понад 265 тис. гривень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *