ОСТАННІ НОВИНИ

ДАІ вводить офіційну передоплату за порушення правил дорожнього руху

Львівський портал

|

Схоже що кабінет міністрів України цілком розперезався. З ініціативи прем’єр-міністра Юлії Тимошенко ДАІ вводить офіційну передоплату за порушення правил дорожнього руху. Згідно постанови кабміну передоплату запровадять вже з першого травня цього року, передає «Автопортал».

Постановою передбачено створення шести тарифів передоплати за порушення правил дорожнього руху, які діятимуть протягом місяця з дня оплати. «Водії котрі схильні до систематичних порушень правил зможуть економити», – відзначає прем’єрка.

Тариф «Економ» (370 грн) – дозволяє три мінімальних порушення ПДР в місяць. Зокрема перевищення швидкості до 30 км/год, непропускання пішохода та паркування в недозволеному місці). Тариф призначений для водіїв, які майже завжди їздять згідно з правилами.

Тариф «Нічний» (890 грн) – дає знижку 50% на штрафи в нічний час.

Тариф «Святковий» (1340 грн) – 50% знижка на штрафи у вихідні і святкові дні.

Тариф «Понеділок»(2320 грн) – дозволяє вранці понеділка не дихати в трубочку. При оплаті на сезон наперед (три місяці підряд – авт.) – бонус: тариф діятиме на ранок після вашого дня народження та трьох ваших друзів. (Термінова заміна одного із ваших друзів обійдеться всього в додаткові 220 грн.)

Тариф «Генеральний» (3400 грн) – окрім 50% знижки на штрафи, дозволяє словесні образи співробітникам ДАІ чином до генерала.

Тариф «Безлімітний» (10000 грн) – гарантована знижка 50% проте, окрім необмеженої можливості образи, дозволяється завдати легкі тілесні ушкодження працівникам ДАІ (до трьох зубів або чотирьох синців включно).

Автори нововведень серйозно розглядали можливість за дуже окрему платню – 50 тисяч гривень – дозволяти водіям на годину заміщати працівників ДАІ на жвавих автомагістралях, однак відмовилися від свого наміру.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *