ОСТАННІ НОВИНИ

Завдяки «Центру родини» у Львові поменшало розлучень

Львівський портал

|

У Львові працює студійно-катехитичний комплекс Центру родини Фонду св. Володимира при храмі Христового Воскресіння. У центрі проводять різнопланову навчально-виховну програму для зміцнення українських сімей та виховання молоді з раннього віку. Про повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

При Центрі родини діють: Християнська порадня для родин, соціальна служба «Родина в потребі», Товариство багатодітних родин зі щомісячними виховними програмами для подружжя та дітей різного віку, навчально-виховні студії для дітей і молоді (іноземні мови, навчання на комп’ютері, народне мистецтво, українська кухня). А майбутніх матерів запрошують до «Школи народжувати».

Загалом у Центрі працюють 28 педагогів, серед яких лікарі, психологи, логопеди, знавці української культури та мистецтва.

Як повідомили працівники Центру, робота з молодими сім’ями, а також підготовка пар до одруження дає якісні результати. За останній час у Львові стало менше розлучень (до 2002 року було 52,7%, до 2009 року – 34%).

Пріоритетним напрямком діяльності центру є віднова молодої української родини як здорової клітини нації у таких формах діяльності, як творення спільнот солідарності родин, духовно-патріотичне виховання дітей та молоді, лікарська опіка над родинами, психологічна підтримка і захист у важких обставинах.

«Центр Родини» знаходиться за адресою вул. Городоцька, 319а.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *