ОСТАННІ НОВИНИ

В’язівський очолив львівських «ющенківців»

Львівський портал

|

Новим головою Львівської обласної партійної організації НСНУ обрано народного депутата Володимира В’язівського. Таке рішення було прийнято на звітно-виборній конференції ЛОО НСНУ, що відбулася у суботу, 28 березня, повідомляє ЗІК.
За кандидатуру В. В’язівського під час таємного голосування проголосували 257 делегатів звітно-виборної конференції із 485, які зареєструвалися до участі у конференції. 196 депутатів підтримали кандидатуру голови Львівської облради Мирослава Сеника. 
Перед голосуванням В’язівський запевнив, що потенціал партії ще є достатнім і він є членом «Нашої України» і буде ним залишатися «допоки є Львівська обласна організація НСНУ». 
Загалом на посаду голови ЛОО НСНУ окрім В’язівського та Сеника претендендували ще нардеп Андрій Парубій, голова ЛМО НСНУ Олег Мандюк та голова правління АТ «Фірма Галбуд» Олексій Луців. 
У процесі обговорення кандидатів на голову обласної організації Мандюк та Луців зняли свої кандидатури на користь Сеника, а Парубій – на користь В’язівського. 
Попередню роботу ЛОО НСНУ делегати оцінили як задовільну. Звіт колишнього голови ЛОО НСНУ Петра Олійника про роботу партійної організації за звітний період зачитав В’язівський. Сам Петро Олійник не брав участі у конференції. Це пояснили його станом здоров’я і тим, що він зараз проходить важливий курс лікування. 
Напередодні, 27 березня, відбулася і звітно-виборна конференціїя Львівської міської організації НСНУ. Жоден з претендентів на посаду голови ЛМО НСНУ під час голосування не набрав необхідних для перемоги 86 голосів. За депутата Львівської міськради Сергія Бащука проголосували 70 делегатів, а за депутата Львівської облради Тараса Колтика – 41. 41 учасник конференції проголосував «проти всіх». 
Відтак чинним головою ЛМО НСНУ залишається Олег Мандюк. За його словами, через місяць, на другому етапі конференції питання обрання голови міської організації розглядатимуть знову.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *