ОСТАННІ НОВИНИ

Завтра обговорять проект готелю на розі вулиць Краківської та Вірменської

Львівський портал

|

Завтра відбудеться спільне засідання архітектурно-містобудівної ради департаменту містобудування та консультативної ради при управлінні історичного середовища. Під час засідання розглядатимуть ескізний проект готельного комплексу в умовах регенерації історичного кварталу на розі вулиць Краківської та Вірменської. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Доповідатиме новий готель представник фірми «Архітектонік» А. Коць та локальний адаптатор проекту Є. Воронич.

Рецензенти проекту: декан, завідувач кафедри архітектурного проектування інституту архітектури НУ «Львівська політехніка» І. Гнесь; декан, завідувач кафедри архітектурного проектування інституту архітектури НУ «Львівська політехніка» В. Проскуряков; заступник голови Львівської обласної організації Спілки архітекторів України М. Ягольник; доктор наук, «Укрконсалгруп» М. Федик.

Також на засіданні розглядатимуть питання про розміщення багатоквартирного житлового будинку з автостоянками в рівні підвального поверху на вул. І. Рудницького,11-Б. Доповідатимуть представник ЛКП «Архбуднагляд» І. Куляса та районний архітектор Франківського району П. Пелікан. Рецензент проекту В. Дубина ДІ «Містопроект».

Про формування громадського підцентру на пр. Чорновола та питання перенесення міні-ринку ТзОВ «Старий лицар» на пр. Чорновола, 67-69 у житловий квартал «Рясне-2» на вул. Т. Шевченка доповідатиме районний архітектор Шевченківського району М. Вуйцик та Ю. Столяров ДІ «Містопроект».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *