ОСТАННІ НОВИНИ

До Львова повернулася зима. Львів`ян просять бути обережними

Львівський портал

|

У зв’язку з погіршенням погодних умов управління з питань надзвичайних ситуацій Львівської міської ради звертається з проханням до усіх мешканців бути обережними на дорогах, а водіям транспортних засобів утримуватися від поїздок або обирати помірну швидкість. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Протягом найближчих кількох годин синоптики прогнозують у Львові сталу температуру, до ранку 19 березня – снігові замети. Налипання снігу здатне спричинити обрив електричних дротів та їх падіння, тому управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Львівської міської ради закликає мешканців бути обережними, не наближатися до обірваних ліній електропередач і без нагальної потреби не виходити з дому, оскільки при такій погоді зростає ймовірність простудних захворювань. Дві третини травм при падінні отримують люди віком після 60 років, тому людям похилого віку, якщо є потреба вийти з дому, краще взяти палицю з гумовим наконечником або шипом.  

Також міська рада звертається з проханням до усіх водіїв без зайвої потреби на заїжджати в центральну частину міста, не паркуватись на магістральних вулицях, аби не заважати прибиранню снігу. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *